Elämää vaalien jälkeen

Perjantai 2.11.2012 klo 15.41


Olipa taas yllätys

Nyt kun vaalit on käyty, valtaapitävät toivat heti pöydälle veronkorotukset. Kaupunginjohtaja Korhonen (SDP) ehdottaa ja hallitus kannattaa jopa 0.75 prosenttiyksikön korotuksia kunnallisveroon. Jopa Kokoomus kannattaa tällaista menoa. No, Kokoomus ei ole enää vuosiin ollut mitään muuta kuin SDP:n sisarpuolue. Edellisen kerran veroa korotettiin tämän vuoden alusta 0.5 prosenttiyksikköä eli vauhti on kovaa mutta väärään suuntaan.
Tämä ei kuitenkaan tule muuttamaan sitä, että talous ei ole terveellä pohjalla. Nyt vain siirretään veronmaksajilta rahaa virkamiehille, jotka Korhosen mielestä osaavat paremmin kertoa minne meidän omat rahamme tulee laittaa. Paikalliset yritykset tulevat myös kärsimään siitä, että kuluttajilla on entistä vähemmän rahaa käytettävissään.
Onko tosiaan näin, että mitään muuta vaihtoehtoa ei osata edes harkita, kuin veronkorotuksia? Onko tullut edes mieleen leikata kuluja? Lakisääteisille tehtäville emme voi mitään, mutta kaikesta muusta on oltava valmiita leikkaamaan, jos kerran tulot eivät riitä.
Vai matkaammeko sosialismiin pieni veronkorotus kerrallaan?

P.S Perussuomalaisilla suht hyvät asemat kahden blokin välissä valtuustossa. Ehkä saamme vaa'ankieliasemassa jotain tärkeitä asioita ajettua, kuten sen, että kuntaamme ei pakkosijoiteta turvapaikkaturisteja.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini