Valtuusto korotti palkkioitaan - perussuomalaiset korotuksia vastaan

Keskiviikko 2.6.2021 - Mika Koivisto


Raisio valtuustossa (24.5.2021) päätettiin uudesta hallintosäännöstä. Hallintosäännön sisällä oli esitys poliitikkojen palkkioiden korottamisesta. Linkki.

Perussuomalaiset esitti taas kerran, että palkkioita ei korotettaisi. Kannatus palkkioiden pitämiseksi ennallaan ei saanut vastakaikua muilta puolueilta mutta yksi kokoomuksen ja kristillisdemokraattien valtuutettu oli meidän kanssa samalla kannalla.

Kaikki muut valtuutetut olivat sitä mieltä, että sopeuttamistoimien keskellä kaupungilla on löysää rahaa palkkioiden korottamiseen.

Sama tilanne oli myös vuonna 2017. Esitin, että tuolloinkaan palkkioita ei olisi korotettu. Vain perussuomalaiset olivat korotuksia vastaan.

Avainsanat: Raisio, valtuusto, kokouspalkkiot


Kommentit

3.6.2021 1.01  Heikki Suominen

Ilmeisesti kaikki jalot esitykset Perussuomalaisilta kokevat saman kohtalon niin kauan, kuin nuo ahneet vihervassarit saavat enemmistön taakseen valtuustossa.
Raisiolaisilla on kymmenisen päivää aikaa saada tuohon asiaan muutos.
Löysää rahaa muka! Kysymys on -mulle, mulle kaikki ja nyt heti politiikasta, mihin on Raisiossa saanut tottua viimeiset neljä vuotta. Ilmeisesti vihervassarit tekevätkin politiikkaansa pelkästään rahan takia eikä kaupunkilaisten.
Viisikintoista Perussuomalaista valtuustoon niin alkaa elämä maistua kahden myllyn maisemissa!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini