Eduskuntavaalit edessä

Perjantai 9.11.2018


Loppukesästä – alkusyksystä tein päätöksen, että lähden tavoittelemaan eduskuntavaaliehdokkaan paikkaa Varsinais-Suomen Perussuomalaisten listalta.

V-S piirin kokouksessa 7.11. minut valittiin kansanedustajaehdokkaaksi.

Suuret kiitokset luottamuksesta oman paikallisyhdistyksen eli Raision Perussuomalaisten jäsenille, sekä V-S Perussuomalaiset piiriyhdistyksen jäsenille.

Ainoa harmi jäi siitä, että ehdokaslistalle ei mahtunut kaikki halukkaat ja moni todennäköisesti hyvä ehdokas jättäytyi pois tai putosi äänestyksessä listalta. Toivottavasti kaikki jaksavat jatkaa ja yrittää seuraavissa vaaleissa uudestaan.Oma tavoite on kerätä mahdollisimman paljon ääniä yhteiseen pottiin ja tuoda keskusteluun näkökulma, jossa suomalaisten etu on aina tärkein.

Ja eiköhän se siitä, kun jatkaa vaan samalla linjalla kuin Raisiossakin. Kirjoittelun aiheita täytyy hieman laajentaa ja ottaa huomioon koko Varsinais-Suomen ja Suomen etu.

Pääajatuksena suomalaisten hyvinvointi ja vapaampi elämä ilman valtion, poliitikkojen ja virkamiesten puuttumista yksilön valintoihin.
Tavallinen suomalainen tarvitsee puolestapuhujan. Kansalaisten elintasoa ei tule laskea epämääräisiin ilmastosopimuksiin ja tavoitteisiin vedoten.

Tarkoittaa mm. sitä, että asumisen kustannuksia on laskettava. Suomi sijaitsee pohjoisessa ja täällä taloja on pakko lämmittää yli puolet vuodesta. Yhtään uutta ympäristöveroa ei pidä keksiä kustannuksia korottamaan ja vanhoistakin on syytä luopua tai alentaa ostovoimaa leikkaavia turhia ympäristöveroja.

Edellinen pätee myös liikkumiseen. Liikkumisesta on tehty keinotekoisesti liian kallista. Antaa ihmisten päättää millä välineellä he liikkuvat. Valtion ei tule ohjata liikkumista veroluonteisilla rangaistusmaksuilla.

Listaa voisi jatkaa harrastuksilla, ruoalla jne. Antaa ihmisten päättää ja poliitikot & virkamiehet voisivat käyttää aikaansa ja vaivaansa muuhun kuin uusien kieltojen ja sääntöjen keksimiseen.

Edelleen tärkeä teema on haittamaahanmuuton hillitseminen. Tilanne ei ole haittamaahanmuuton osalta ohi, vaikka vuoden 2015 kaltaista suurta laitonta rajojen ylittämistä ei nyt ole päällä. Kuitenkin ollaan edelleen samassa tai hieman suuremmassa määrässä haittamaahanmuuton osalta kuin ennen vuotta 2015.

Eduskunnassa ei tarvita enää yhtään enempää mykkäsiä, anderssoneita, niinistöjä jne. Sinne tarvitaan edustajia, jotka yrittävät parantaa suomalaisten oloja.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini