Vaalikoneet ja lupaukset

Tiistai 28.3.2017 - Mika Koivisto

Luin Rannikkoseudusta (28.3.) jutun, jossa kerrottiin vaalikonevastauksista ja siitä, että millaisilla prosenteilla jotain tiettyä asiaa oli vastaajat kannattaneet.

Todella suurella prosentilla oli kannatettu esimerkiksi vapaa-ajan keskuksen rakentamista Haunisten altaalle. Samoin oli kannatettu korkeatasoisen maauimalan rakentamista Ulpukan yhteyteen ja tietysti kaupungin pitäisi vielä rakentaa Hahdenniemeenkin paviljonki.

Aikamoista peliä verorahoilla pelataan näin vaalien alla, koska mikään em. hankkeista tuskin toteutuisi ihan pienellä rahalla, vaan kustannuksia kertyisi miljoonia.

Haunisten allas vapaa-ajan keskuksen paikkana ei välttämättä enää toimi, koska altaan pinta ei pysy korkealla kuin altaaseen vettä pumppaamalla.

Ulpukassa taas odottaa jo mittava remontti ja voi hyvinkin olla, että rahaa ko. laitoksen remontointiin ei edes ole puhumattakaan korkeatasoisen maauimalan rakentamisesta uimahallin yhteyteen.

Vastauksista voi päätellä sen, että vallan tavoittelussa näyttää olevan sallittua vastata vähän mitä sattuu. Siinä ei paljoa paina totuus tai kustannukset, kun haetaan henkilökohtaista glooriaa ja valtaa puolueelle.

P.S. Ja ehdokasnumerokin oli väärin mainoksessa. Oikea numero on 50.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Vaalikone, Rannikkoseutu, Raisio