Syyskausi starttaa taas

Torstai 27.8.2015


Syksyn valtuustokausi alkaa 7.9 ja muutamia kokouksia on ollut jo hallituksessa ja lautakunnissa. Mitään järisyttävää ei Raisiossa ole tapahtunut poliittisella rintamalla eli resurssit ovat edelleen niukat ja talouden perälauta vuotaa hieman.

Perussuomalaisten valtuustoryhmässä on tapahtunut muutoksia paikkakunnalta muuttojen takia ja valtuustoon nousee kaksi uutta henkilöä. Paikkakunnalta pois ovat muuttaneet Jyrki Heiskari ja Sirke Peltokorpi. Tilalle valtuustoon nousevat Kari Vastamäki ja Mika Peltokorpi. Uusiksi varavaltuutetuiksi nousevat Terttu Perälahti, Aarre Tuhkanen ja Reino Louhi.

Seuraavassa valtuuston kokouksessa valitaan myös uudet perussuomalaiset vapaa-aikalautakuntaan, sosiaali- ja terveyspalveluiden lautakuntaan varapaikalle ja keskusvaalilautakuntaan. Raision seudun koulutuskuntayhtymään (Raseko) esitetään uutta henkilöä seuraavassa kaupunginhallituksen kokouksessa maanantaina.

Yhteen valtakunnallisesti ajankohtaiseen asiaan täytyy taas puuttua. Nimittäin vastaanottokeskuksiin, joita syntyy kuin sieniä sateella. SPR ja maahanmuuttovirasto (sisäministeriön alaisuudessa) toimivat tällä hetkellä kuin ne olisivat Suomessa korkein päättävä taho ja muilla ei ole mitään sanavaltaa mihinkään, jos nuo päättävät vastaanottokeskuksen jonnekin perustaa. Naapuruston huolista ja peloista ei välitetä, vaan niitä lähinnä vähätellään. Samoin valehdellaan, että keskuksista ei tule kuluja veronmaksajille, koska kustannukset maksaa maahanmuuttovirasto. Ennen kerrottiin valtion maksavan kustannukset, mutta kai levyä oli pakko vaihtaa hieman, koska tuo ei mennyt enää läpi kellekään. Tosin maahanmuuttovirasto on myös verovaroin ylläpidetty, joten veronmaksajien kukkarolle tuo toiminta edelleen käy.

Raisiossa järjestetään lauantaina 29.8 Killin Markkinat ja Raision Perussuomalaiset ovat paikalla telttailemassa. Tervetuloa teltalle tapaamaan ja keskustelemaan raisiolaisten valtuutettujen yms. kanssa.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini