Kuntavaaliehdokkaaksi?

Keskiviikko 18.5.2016


Raision Perussuomalaiset ovat tavattavissa Raision uudella torilla lauantaina 21.5. kello 10-14. Olemme paikalla keskustelemassa kuntalaisten kanssa mieltä askarruttavista asioista, sekä värväämässä tai etsimässä ehdokkaita seuraaviin kuntavaaleihin. Seuraavat kuntavaalit ovat hieman alle vuoden kuluttua eli vuoden 2017 huhtikuussa.

Olisi äärimmäisen tärkeää saada ehdokkaiksi eri ikäisiä ehdokkaita molemmista sukupuolista mahdollisimman laajalta alalta yhteiskunnasta. Mitä heterogeenisempi on ehdokasjoukko, sitä paremmin tulevat eri ”yhteiskuntaluokat” edustettua valtuustossa ja yleensä päätöksenteossa.

Osallistuminen kuntavaaleihin ja kunnan päätöksentekoon on lähidemokratiaa parhaimmillaan. Kunnissa päätetään asioista, jotka ovat läsnä kuntalaisten jokapäiväisessä elämässä ja näin toiminta voi olla hyvinkin konkreettista.

Jos yhteiskunnalliset asiat kiinnostavat edes vähän, niin kannattaa harkita ehdokkaaksi lähtemistä. Toiminta luottamuselimissä ei ole mitään rakettitiedettä ja jokainen luku- ja kirjoitustaitoinen pystyy kyllä toimintaan osallistumaan, jos päässä liikkuu edes jotain. Jos ihmisellä on heinäntekojärkeä ja laskutaitoa, niin sillä pääsee pitkälle myös tässä savotassa.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini