Oulu on vasta alkua

Lauantai 12.1.2019 - Mika Koivisto


Oulussa tulee ilmi aina vaan uusia tapauksia, missä maahanmuuttajat ovat raiskanneet lapsia. Tapaukset eivät ole lähihistoriassa ainoita, mutta tässä laajuudessa maahanmuuttajien tekemiä joukkoraiskauksia ei ole tullut ennen ilmi.

Vuoden 2018 loppupuolella Oulussa ilmitulleet tapaukset tuskin ovat laatuaan ainoita, vaan vastaavia tulee julki kiihtyvällä tahdilla. Keskusrikospoliisin rikosylikomisario Sari Sarani totesi MTV:n haastattelussa 5. joulukuuta epäiltyjen lapsiin kohdistuneiden seksuaalirikosten olevan vain jäävuoren huippu.

Jos Oulun tapaukset tosiaankin ovat vasta alkua, niin lapsiin kohdistuvia rikoksia täytyy olla paljon enemmän sellaisilla paikkakunnilla, missä maahanmuuttajien suhteellinen määrä on korkeampi.

Oulussa ulkomaalaistaustaisten osuus väestöstä on noin 4,1 %. Vastaavat luvut Suomen suuremmissa kaupungeissa ovat moninkertaisia. Esimerkiksi Turussa osuus on noin 11,4 %, Tampereella 7,5 %, Helsingissä 15,5 %, Espoossa 16,1 % ja Vantaalla 18 %.
Jopa Raisiossa ulkomaalaistaustaisten suhteellinen osuus on melkein kaksinkertainen Ouluun verrattuna. Taulukko, graafi.

Edellisten lukujen valossa on erittäin todennäköistä, että vastaavia törkeitä rikoksia on tapahtunut muuallakin mutta jostain syystä julki tällaisia tapauksia on tullut kovin vähän. Syynä voi olla se, että poliisi ei ko. rikoksista lähde tiedottamaan erikseen, vaan koittaa pitää asian suhteen matalaa profiilia. Ehkä mediassakin on ollut käytäntönä jättää kertomatta vastaavista rikoksista, jos tapaukset eivät ole tulleet jo julki netin blogeissa tai vaihtoehtomedioissa.

Nyt onkin tavoitteena saada käräjäoikeuksien juttulistat tarkempaan syyniin, jotta kaikki mahdolliset tapaukset voidaan tuoda julki ja kertoa kansalle mihin löperö ja hyväuskoinen maahanmuuttopolitiikka johtaa.

Maahanmuuttopolitiikkaan ja rajavalvontaan täytyy saada muutos ja muutos ei ole mahdollinen muuta kuin Perussuomalaisia äänestämällä.

Mika Koivisto, maahanmuuttoasiatuntija - tiedät kyllä miksi.

Avainsanat: Oulu, maahanmuuttajat, joukkoraiskaus


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini